Mealynosed Location - Je Suis Nue

Privat chaufför

Roadtripp delux
I helgen åkte jag och min pojkvän på en roadtripp upp till Norrland för att hälsa på min mormor och morfar.  Det är ju super långt? Jag hade förväntat mig att sträckan skulle, som alltid när man växer upp, krymper med åren.  När man var yngre kändes det ju som flera år att åka upp till mormor och morfar, men det kändes ju också som en evighet att åka ner till ICA som låg fem minuter bort, så man vet ju aldrig om man kan lita på känslan från barndomen. Men i detta fallet kunde jag verkligen ha gjort det. Dock gjorde det mig ingenting, för att åka bil är helt klart det bästa jag vet. Både att köra men också att bara sitta och åka. 
Jag tror inte att min pojkvän var lika imponerad av den långa resan upp. Han är inte direkt en bilmänniska vilket gör det ännu finare att han gjorde uppoffringen att åka upp hela vägen istället för att flyga. Det är ännu finare eftersom att både han och jag vet att jag kommer att sova mestadels av vägen hem eftersom att vi kommer att köra under natten. Så hans ända sällskap kommer att vara ett antal scania lastbilar
Men det hoppas jag att han tycker att det är värt. Dessutom kan han sova hela tisdagen när jag måste gå och jobba. Så det är egentligen inte alls synd om honom, men jag uppskattar ändå att han lät sig luras in i detta.  Hur som helst, nu är det lördag och vi har varit här i två dagar. Det är så vackert här uppe. Alla sjöar och alla små skogsvägar, detta är ju det Sverige man skulle vilja visa alla som inte har varit här förut. Det är egentligen konstigt att man inte stöter in i turister här uppe som lurar i skogarna.