Mealynosed Location - Je Suis Nue

Viktigt med första intrycket

Det är viktigt med första intrycket det vet vi och det gäller ju inte bara oss personligen utan det gäller ju även jobben som vi har och vilket intryck företag vill göra.
Så man förstår att det är viktigt att man håller det rent ch snyggt i entren så att man ger ett bra första intryck. Att ha rena och snygga entremattor är också viktigt så att det känns som att det är ett seriöst företag som man kommer till som tar hand om sina lokaler.

Värt att lägga pengar på det

Ja det är verkligen värt att lägga pengar på det för det är något som göra så stor skillnad och något som kommer att generera mer pengar om man tar det som det är och då kommer det verkligen att vara värt det.
Så man ska inte snåla in på saker som man inte tror har någon betydelse, dieter viktigare än man tror och det är ju bra att man får såna påminnelser så att man inte glömmer det.

Ja det finns ju många bra sätt att ge ett bra första intryck och det är ju bra om man kan passa in så många som möjligt så att det verkligen blir bra och något som man känner är värt ansträngningen.
Ja det är bra att man då ser till att det blir fint och bra och rent också vidare. Ja det är något som man kan göra för att det ska bli så bra som möjligt och det är bra att det går att göra med små medel , det behöver inte vara en dyr affär utan det kan vara små saker som gör stor skillnad och då vill man ju verkligen passa på att ta den chansen att göra det så bra som det bara går att göra det och då känns det värt det.